Koronavírus Baranyában

2020.04.02. 09:40

A Pécsi Alkotóműhely gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk

A Pécsi Alkotóműhely szeretné kicsit színesebbé tenni a koronavírus okozta nehéz időszakot, így március 23-től április 27-ig unaloműző programokat kínál az interneten.

P. P.

Ebben a nehéz időszakban sok jó program született és érhető el az interneten, így a Pécsi Alkotóműhely is úgy döntött, csatlakozik ezekhez. Azt találták ki, hogy hetente osztanak meg olyan ötleteket, amit eredetileg közösen szerettek volna megvalósítani az érdeklődőkkel élőben.

Minden héten csütörtökön jelentkeznek a hétre tervezett programmal. Az érdeklődők útmutatókat is kapnak a megvalósításokhoz. Facebook oldalukon posztokban mindenki láthatja, hogy az adott héten mivel fognak készülni.

Első programjuk témája a húsvéti díszek voltak. Rendhagyó módon nem textillel, hanem papírral dolgoztak, így végül 3D-s papír tojások és nyulak készültek el. Az elkészítés menetét Facebook-oldalukon találhatják meg, kommentben pedig feltölthetik az elkészült műveket.

Ma, csütörtökön is várnak mindenkit a szervezők egy közös varrásra, majd további izgalmas programokon vehetnek részt online az érdeklődők egészen április 27-ig. Az ötletek segítségével húsvéti díszektől kezdve társasjátékokon át rengeteg hasznos eszközt gyárthatunk otthon, amelyek tökéletes ajándékok lehetnek bármely alkalomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!