Siklós–Máriagyűd

2020.04.14. 19:17

Nyár végére tervezik az ünnepet

Az idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját a Tenkesalja Nyugdíjasklub.

Zs. K.

A csoport évente többször jár rendezvényekre, tavaly részt vettek az Életet az éveknek Országos Szövetsége megyei szervezetének 30. évét ünneplő jubileumi rendezvényein, amelyet Baranyában Pécsváradon, Sásdon, Máriagyűdön és Komlón tartottak.

A Tenkesalja Nyugdíjasklub tagjai augusztusra tervezik a kerek évforduló megünneplését. Minden jeles alkalomról megemlékeznek, az elmúlt években két 50 éves és egy 60 éves házassági évfordulót is ünnepelhettek. A kisharsányi nyugdíjasklubbal és a harkányi Harka Dalkörrel szorosabb a viszonyuk, de több településre is hívják őket.

– Az első öt évben Markó Györgyné, majd tizenkét évig Schillinger Ferenc, a férjem vezette a klubot. Normál esetben kéthetente találkozunk a Máriagyűdi Közösségi Házban, a mostani időszakban azonban mi is vigyázunk magunkra és egymásra, ezért telefonon tartjuk rendszeresen a kapcsolatot – mondta Schillinger Ferencné, a nyugdíjasklub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!