Koronavírus Baranyában

2020.04.11. 11:57

Újabb köszönetet hajtogatott lufiból a Vaklufis

Öt órán át ült a lufik mellett, hogy ezt a nővérkét meghajtogassa. Norbinak ez már a második különös köszönetnyilvánítása.

Németh Kriszta

A kisharsányi Vaklufisról pár napja írtunk, amikor 6.5 óra alatt hajtogatott egy embernagyságú alakot a kórházi dolgozóknak. Akkor a 90 lufiból és különleges zselével lekezelt alakot azoknak a kórházi dolgozóknak vitte, akik őt kezelik. Norbi ugyanis többszörösen is veszélyeztetett, vese- és hasnyálmirigy transzplantált. A babára felhajtogatta a kötelező védőfelszereléseket: a szájmaszkot és a kesztyűt.

Megmosolyogtatta a nővéreket és orvosokat

– Ez az embernagyságú lufibaba minden egészségügyi dolgozónak, köszönetem jeléül készült – mondta akkor Lakatos Norbert. A Vaklufisként ismert srác azért egy fontos üzenetet is szeretne közölni a bábuval. Ez pedig nem más, minthogy mindenki maradj otthon!

Most ezzel lepett meg a falubelit

Most Epresi Eszternek készült a „nővérke”

- Egy olyan hölgy kapja ezt az alakot, aki rendszeresen segít a gyógyszerek feliratásában és kiváltásában nekem, valamint a helyiekkel is nagyon kedves – mondta Norbi.

A Kisharsányban élő fiú négy hete vonult édesanyjával önkéntes karanténba

– Mielőtt bevezették volna a korlátozást, már megtettük a szükséges lépéseket, hiszen többszörösen is veszélyeztetve vagyok – mondta Norbi, akinek cukorbetegsége és egy szerencsétlen baleset miatt kellett kivenni a veséjét és hasnyálmirigyét. A házat egyedül akkor hagyta el, mikor kötelező kontrollra ment a kórházba. A bábut is ekkor vitte.

Korábban itt írtunk Norbiról:

https://www.bama.hu/kozelet/helyi-kozelet/embernagysagu-ajandekot-hajtogatott-a-korhazi-dolgozoknak-a-vaklufis-2390226/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!