Koronavírus Baranyában

2020.04.23. 08:16

Vicces videókat várnak anyák napjára

A vírus generálta vészhelyzet kapcsán egy különleges játékra invitálja a cserkúti apukákat, gyermekeket a nyugat-mecseki település önkormányzata. A kezdeményezés apropója, hogy idén nemcsak a március 15-i ünnepséget és a húsvétot ünnepeltük másként, mint korábban, hanem valószínű, az anyák napját is úgy fogjuk.

Zs. J.

Emiatt a cserkúti önkormányzat kreatív, vicces alkotói pályázatot hirdetett eme neves nap alkalmából. A felhívás szerint pályázni lehet énekkel, tánccal, zenével, tréfás videóval, rajzzal, saját készítésű ajándékkal. A videókat, fotókat, képeket a [email protected] e-mail-címre várják április harmincadikáig. A beérkezett művekből az előzetes tervek szerint virtuális kiállítás nyílik május harmadikán a község Face­book-oldalán, és ekkor kerül sor az eredményhirdetésre is. Mint írták, minden résztvevőt jutalmaznak, és a különdíjasok extra ajándékot kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!