para

2020.05.18. 10:30

Patkányoktól tartanak a gumihegy miatt

A képviselő a kampányban megígérte, hogy segít, de eddig ez nem történt meg.

B. M.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pécsett az Ércbányász utca lakói hiába vártak segítséget az új baloldali városvezetéstől a kampányban elhangzott ígéretek után, a bosszantó, egészségügyi kockázatot is jelentő gumihegy az utcában van továbbra is. A terület balliberális képviselője, Ágoston Andrea lapunknak be is vallotta, hogy tehetetlen az ügyben, bár ő állítása szerint még nem tett le arról, hogy megoldást találjon.

A lakók már türelmetlenek, a fideszes Barkóczi Csabának ugyanis már arról is beszéltek, hogy patkányinvázió is lehet a felhalmozott gumihegy környékén, hiszen abban kiváló rejtekhelyet találnak a rágcsálók. A politikus állampolgári megkeresést követően Musch Zoltánnal, a patacsi településvédővel látogatott el Kovácstelepre, hallgatta meg a lakókat a problémákról.

A politikus közölte azt is, hogy aláírásgyűjtést indítanak az ügyben és Pécs jegyzőjéhez, a hatósági főosztály vezetőjéhez, illetve az érintett területet bérbeadó MÁV-hoz fordulnak a tűrhetetlen állapot felszámolása érdekében.

Címkék#gumihegy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!