készüljön!

2020.11.05. 13:06

Erre kell figyelni az Engel János úton

Forgalmirend-változásról adott hírt a vízszolgáltató az Engel János úton.

bama.hu

Jól halad a Diósi úti vízhálózat felújítása – a tervezettnél korábban, már november elején eléri a munkálat az Engel János utat, ahol a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. a keleti városrész vízellátása szempontjából kiemelten fontos fővezetékeket korszerűsít. A hálózatépítés miatt november 9-től lezárások várhatóak az Engel János úton.

November 9-18. között három ütemben, nyílt árkos munkavégzéssel zajlik az Engel János út alatt futó töltővezeték cseréje, amely a forgalmi rend változásával jár:

1. November 9-én reggel 8 órától egy napra elzárják a forgalom elől az Engel János út nyugati oldalának külső sávját a Diósi út kereszteződésénél. Ez idő alatt a Diósi út zsákutcává válik az Engel János út felé, és csak az Eper utca irányából lesz megközelíthető. Délutánra az érintett sávot ideiglenes helyreállítják, majd aznap vissza is adják a forgalomnak.

2. November 10-15. között az Engel János út belső két sávjában dolgoznak a szakemberek, így mindkét oldalon félpályás lezárás mellett haladhat a forgalom.

3. November 16-18. között az Engel János út keleti oldalának külső sávját zárják el a forgalom elől a Diósi út kereszteződésében.

A félpályás sávlezárások miatt a forgalom feltorlódására lehet számítani. Aki teheti, továbbra is használja a kijelölt terelőútvonalakat: a keletről érkezők az Engel János u. – Vadász u. – Mathiász János u. felé tudnak kerülni; a belváros felől a Zsolnay Vilmos út – Mathiász János u. – Vadász u. – Engel János u. a javasolt terelőútvonal.

Egyúttal újra járható a Mathiász János utca – Diósi út – Zsolnay Vilmos úti kereszteződés, a TETTYE FORRÁSHÁZ szakemberei befejezték az október elején indult csomópontépítést, a kereszteződést november 4-től ismét használhatják a közlekedők.

A szolgáltató köszöni a közlekedők és a környéken élők türelmét, amellyel segítik a munkálatokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!