Itt semmi sem marad titokban

2020.12.31. 15:30

A nevetés segít a küzdelemben

A Dunántúli Napló fotósaival gyaníthatóan olvasóink nagy többsége találkozott már

Dunántúli Napló

Fotóriportereink rendületlenül járják a megyét, most éppen maszkban, de ez nem csökkenti lelkesedésüket, elhivatottságukat. Ugyanakkor (természetesen) a lapba csak azok a képek kerülnek, amelyek jól illusztrálják az adott témát, vannak rajtuk arcok, érzelmek. Az egyéb elkapott pillanatokon legfeljebb a szerkesztőség tagjai kuncognak nagyokat, amikor végignézik az elkészült fotókat. Ám a mai nap kicsit más: szilveszterkor előkerülnek azok a képek is, amelyeket nem feltétlenül szerettünk volna komoly témákhoz felhasználni.

Ez az év, nem is kell mondanunk, biztosan bevonul a történelemkönyvekbe – és az is biztos, hogy nem ez lesz az az esztendő, amelyikre szívesen emlékezünk majd vissza. A koronavírus, a járvány, a karantén mindent átitatott – éppen ezért volt nagyon fontos, hogy legyen min mosolyogni, ha már egyszer jelentősen lerövidültek a nevetések. A képek egyike sem akar gúnyolódni, pláne nem kinevetni senkit – egyszerűen arról van szó, hogy abban a világban, amelyben a küszöbünkön túl a nettó elképzelhetetlen valóság vert tanyát, ott a kevés mentsvárak egyike a humor, azzal küzdhetünk meg, sőt, azzal győzhetjük le a mindent elborító szürkeséget.

Nézzék hát hozzánk hasonlóan mosolyogva ezeket a képeket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!