Pályázat

2020.12.06. 18:02

Családbaráttá válik a siklósi hivatal, támogatást is nyertek

Családbarát munkahelyek kialakítására és fejlesztésére nyert a közelmúltban összesen egymillió forint támogatást a siklósi önkormányzat.

Zs. K.

Fotó: Unger Tamás

Tóth Szilvia kabinetvezető a Dunántúli Napló kérdésre elmondta, hogy a tervek szerint ebből az összegből az önkormányzat dolgozói számára családbarát környezetet szeretnének minél előbb biztosítani, emellett a hivatali dolgozók kisgyermekei meglepetésként mikuláscsomagot kapnak, és az otthoni munkavégzés elősegítésére elektronikai eszközök beszerzésére is sor kerül.

Az udvaron továbbá egy árnyékos, zárt részt, kellemes környezetet kezdenek kialakítani azon – már egyedül hagyható, kisiskoláskorú, nagyobb – gyermekek számára, akiknek szülei ezekben a napokban délután esetleg tovább dolgoznak majd a hivatalban.

Mindezeken túl az önkormányzat áttekinti a további családbarát intézkedési lehetőségeket is, hogy a dolgozók munkavégzési körülményeit jelentősen javíthassa.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!