Koronavírus Baranyában

2020.12.07. 08:51

Távhőtámogatást kaphatnak a lakók

Szentlőrinc önkormányzata a járványhelyzet következményeinek mérséklése céljából veszélyhelyzeti települési távhőtámogatást biztosít.

T. V.

Mint azt a kapcsolódó, friss önkormányzati rendelet tartalmazza, a támogatás a március 11-én kihirdetett veszélyhelyzetet követően bekövetkezett, foglalkoztatásból származó jövedelemkiesés miatt, vagy a meghatározott összegű jövedelemmel rendelkező szociálisan rászorult személyek számára kérelmezhető.

A vissza nem térítendő önkormányzati támogatás fedezetét a képviselő-testület az éves költségvetési rendeletben külön előirányzatban megjelölt összeg elkülönítésével, a keretösszeg erejéig biztosítja.

Egy háztartásban élő személyenként egy fő részére állapíthatnak meg legfeljebb 20 ezer forint összegű távhőtámogatást, a kérelmet – valamint a meghatározott csatolandó mellékleteket – legkésőbb december 18-ig lehet benyújtani az önkormányzathoz személyesen vagy meghatalmazott útján.

A formanyomtatvány a város honlapjáról tölthető le, s további információk is innen szerezhetőek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!