Látogatások

2021.01.30. 10:00

A papokkal és a hívekkel ismerkedik az új püspök

Felföldi László megyéspüspök a január 6-ai püspökszentelést követően megkezdte főpásztori szolgálatát, illetve az ismerkedést a településekkel.

bama.hu

Mint az egyházmegye közleményéből kiderül, a pécsi megyéspüspök az elmúlt hetekben a vírushelyzetre való tekintettel külön alkalmakkor találkozott a pécsi, mohácsi, siklósi esperesi kerületekben szolgálatot teljesítő lelkipásztorokkal.

Felföldi László legutóbb, csütörtökön, a Komlói Esperesi Kerületbe tett látogatást, ahol Antal Géza kerületi esperes, pécsváradi apátplébános fogadta a Pécsváradi Nagyboldogasszony templomban. A találkozón a Komlón, Magyarszéken, Sásdon és Szászváron szolgálatot teljesítő papok is jelen voltak. A találkozó imádsággal kezdődött, majd megfogalmazta főpásztori tevékenységére vonatkozó terveit.

A pécsváradi látogatást követően a szigetvári, szekszárdi, paksi, dombóvári és tamási esperesi kerületeket is felkeresi a püspök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!