lehetőség

2021.01.27. 16:40

Textilből készítenek termékeket a műhelyben

A Szajki „Fogadj el” Alapítvány kibővült szolgáltatási körének köszönhetően akkreditált foglalkoztatás végzésére is lehetőség nyílt.

Zs. K.

Ezáltal a napközi otthoni ellátás keretében zajló fejlesztő foglalkozásokon, az önellátást segítő módszerek által elsajátítandó napi folyamatokon túl, az új szolgáltatást igénybevevő fiatalok 4 órában munkát végezhetnek, s így kinyílhat egy út az értelmi fogyatékossággal élők életében is, hogy a munka világába betekintést nyerjenek.

Az akkreditált foglalkoztatást külső akkreditált intézmény, a szabadszállási Strázsa Tanya Turisztikai és Képző Közhasznú Szociális Szövetkezet biztosítja, amely a Napközi Otthon épületében bérel műhelyt. A műhelyben a szorgos kezek, igényes textil termékeket készítenek.

A „Fogadj el” Alapítvány Fogyatékosok Napközi Otthona várja a lehetőséggel élni kívánó, értelmi fogyatékossággal élő, valamint megváltozott munkaképességű embertársaikat.

Címkék#fogadj el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!