Vakcina

2021.03.31. 08:00

Már a második oltást is megkapta

A második koronavírus elleni vakcinát is megkapta a napokban Berg Csaba, Hidas község polgármestere.

M. R.

Ahogy lapunknak elmondta, természetesen így biztonságban érzi magát, de nem csak ezért, hanem az embertársai miatt érzett felelősség miatt is döntött a védőoltás beadatása mellett. A szájmaszkot ugyanúgy hordja, ezt szintén fontos intézkedésnek tartja a járvány terjedésének lassítása érdekében.

Kiemelte, hogy az egészségügyi dolgozók erőn felül teljesítenek ebben a nehéz időszakban, nap mint nap emberéletekért küzdenek. Tiszteletet érdemelnek, amelynek egyik megnyilvánulása a vakcina beadatása, hiszen így elkerülhető a betegség súlyos lefolyása. Éppen ezért buzdít mindenki mást is arra, hogy regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra.

Hidason egyébként a vírus elleni védekezés részeként a héten ismét elkezdték a közterületek fertőtlenítését. A köztéri padok, buszmegállók és játszóterek mellett az olyan forgalmasabb területeket, mint például az egészségház, a gyógyszertár és az óvoda környéke, fertőtlenítő folyadékkal kezelték és kezelik a továbbiakban is.

Emellett ingyenes tesztet biztosítanak azoknak a helyieknek, akiknek koronavírus-fertőzésre utaló tüneteik vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!