Aláírásgyűjtésbe kezdtek

2021.06.19. 07:00

Újabb fejlesztéseket akarnak a nagykozáriak

A fideszes országgyűlési képviselő közbenjárásában bíznak a nagykozáriak, annak érdekében, hogy a település több utcája is szilárd útburkolatot kapjon.

Vizvári Soma

Fotó: Löffler Péter

Szilárd útburkolatért, és rendezett utakért kezdtek aláírásgyűjtésbe a nagykozáriak a közelmúltban egy a Dunántúli Naplóhoz eljuttatott közlemény szerint. A helyiek Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő közbenjárásában bíznak. Felhívásukban többek között azzal a kéréssel fordulnak a kormánypárti politikushoz, hogy szerezzen forrást a nagykozári Tél, Nyár és Ősz utcák burkolatának rendezésére, ugyanis ezek a település legújabb, de ugyanakkor a legrosszabb állapotban lévő utcái is, melyek szilárd burkolattal nem rendelkeznek.

Hozzáteszik, az említett utcákban jelenleg mintegy huszonöt – túlnyomó részben – a csok segítségével épült ház található, melyeket szinte egytől-egyig kisgyermekes családok laknak.

A Dunántúli Napló megkeresésére Hoppál Péter megerősítette, hogy miként az elmúlt években mindig, most is támogat minden kezdeményezést, ami Nagykozár fejlődését szolgálja, az ott élők mindennapjait teszi élhetőbbé. Így volt ez a belterületi vízelvezetésre, a tájház felújítására, az óvodai tornaszoba kialakítására, vagy a beltéri utak, járdák, hidak felújítására benyújtott kérelmek esetén is.

Hozzátette, a település fejlesztési terve és a pályázatok benyújtása a helyi önkormányzat hatáskörébe tartozik, mint országgyűlési képviselő a benyújtott pályázatokért tud és fog is lobbizni a budapesti döntéshozóknál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!