Baranya kitűnői

2021.07.13. 08:59

Hamarosan bemutatjuk a színötösök fényképeit

Lezárult a jelentkezési időszak a Dunántúli Napló és a bama.hu közös, Színötös elnevezésű játékára, melyben Baranya megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

T. V.

20210623 Szolnok Elballagtak a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola alsó tagozatos diákjai. A kitűnő eredménnyel záró diákokat külön is köszöntötték. Fotó: Kiss János KJ Új Néplap ÚN

Forrás: MW

Fotó: Kiss János

Szép számmal érkeztek nevezések szerkesztőségünkbe, több mint 150 kisdiák vállalta büszkén jeles tanulmányi eredményét. Többek között Somberekről, Pécsről, Szentlőrincről, Komlóról, Siklósról, Vajszlóról, Bólyból vagy például Kozármislenyből is jelentkeztek kitűnő tanulók és szüleik felhívásunkra. Tapasztalataink szerint idén is sok családban több gyermek is kitűnő eredménnyel büszkélkedhet, van ahonnan három testvér nevezését kaptuk meg.

Szeretnénk, ha minden olvasónknak megmutathatnánk, mennyi kitűnő általános iskolás ­diák kezdi el a következő évfolyamot szeptemberben, így lapunk hasábjain és az online felületünkön is bemutatjuk július 15-e és augusztus 14-e között a gyermekek beküldött fotóit.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a bama.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra. Az alsó tagozatos gyermekek esetében szöveges értékeléssel is elfogadtuk a jelentkezéseket, amennyiben tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy a „megfelelt” összegzést.

Köszönjük a jelentkezést minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!