Az élhetőbb jövőért dolgoznak

2021.09.09. 18:26

A vállalat idén is milliókkal támogatja a zöldmegoldásokat

Tizenegy éve hirdeti meg a Zöld Megoldás-pályázatot a Duna-Dráva Cement Kft. a két cementgyára vonzáskörzetében. Az elmúlt években számtalan oktatási intézmény, közhasznú szervezet és kulturális központ nyert forrást zöldtörekvéseik megvalósítására.

Rajnai-Zsíros Krisztina

dav

A vállalat idén is szeretné növelni a zöldprojektek számát, útmutatást adva ezzel a fenntarthatóság és egy élhetőbb jövő kialakításához.

Az idei évben is olyan elképzeléseket várnak, amelyek a környezet védelmét tűzik ki célul, olyan energiagazdálkodással, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésével, valamint hulladékkezeléssel és vízgazdálkodással kapcsolatos projekteket, melyekkel a hosszú távú fenntarthatóság alapelveit is figyelembe veszik.

A 2021/2022-es időszak végén a váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre. A vállalat most is segítségül hívott – a váci és a baranyai régióban is – egy-egy szakmailag tapasztalt támogató szakértőt, akik hasznos és újszerű tanácsokkal és ötletekkel segítik a pályázókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!