ingatlanbazár

2021.09.11. 15:30

Romantikus, őszi színekben pompázó birtok 300 millióért? Igen...

Bár sokunk számára csak álom egy ilyen hatalmas, értékes ingatlan megvásárlása, azért nézelődni, álmodozni még szabad. Az Abaligeten található, lankás-romantikus terület, istállók, melléképületek és persze luxus családi ház megér egy kis nézelődést. Aztán már csak annyi a dolgunk, hogy jóban legyünk az új tulajdonosokkal. Sok fotó!

ingatlanbazár.hu

“Mecsekben festői szépségű 27 hektáros birtok eladó. Az ingatlan Magyarország természetvédelmi területén Baranya megyében a Kelet-Mecsekben, 6 csónakázó- és horgásztó mellett, erdőben, Abaligeten településen található, mely amúgy egy egybefüggő placc (erdő, legelő, gyümölcsös és kert) kizárólag új építésű, emelt színvonalú ingatlanokkal várja új gazdáját.

A területen található 520 m²-es, kétszintes 3 éve épült családi ház extrákkal (jakuzzi, szauna, házi szennyvíztisztító stb.), továbbá három darab 80 m²-es teljesen felszerelt önálló lakásként működő vendégház, három darab garázs összesen 6 autó számára. Mindemellett elhelyezkedik rajta egy 15 férőhelyes parkoló, kettő darab nyolc beállós (bokszokkal , önitatóval kialakított) istálló, 120 m²-es új építésű pajta, 11 darab egyenként 50-90 m²-es présház és pince.

A területeken forrás, patak is található. Az egyéb épületek (pajta, vendégházak, présházak, istállók) víz és elektromos árammal ellátottak. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!