Program kicsiknek és nagyoknak

2021.11.04. 07:55

Jön a XI. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár

Ismét várják a társasjátékok iránt érdeklődő családokat, baráti társaságokat a hétvégén a Pécsi Kulturális Központba, az évek óta egyre népszerűbb XI. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásárra.

Zs. K.

20191116 Pécs Társasjáték nap a városi kulturális központban Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló

Fotó: L. L.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is jelen lesznek a kiadók, amelyek bemutatják a legújabb társasjátékaikat, és ezeket természetesen ki is tudják majd próbálni a résztvevők.

A tavalyi programot a járványhelyzet miatt az online térben rendezték meg sikeresen, így idén is lesz online részvételre lehetőség. Szombaton és vasárnap délután élőben közvetítenek beszélgetéseket a kiadók munkatársaival. Legalább hat kiadó képviselteti magát a programon, több száz féle játékot próbálhatnak ki a résztvevők, pécsi társasjátékos egyesületek, klubok közreműködésével.

Marksz Levente szervező elmondta, az idén újdonságként fényfestéssel is gazdagítják a rendezvényt, mivel ez a műfaj ugyanúgy el tudja varázsolni az embert, mint egy jó tematikus társasjáték.

Az érkezők részt vehetnek egy társasjáték kvíz-játékon is, a társasjátékokról legtöbbet tudó csapatok pedig nyereményre is számíthatnak. A rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható, maszk használata nem kötelező, de minden résztvevő figyelmét felhívják a kézfertőtlenítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!