nem áll meg!

2021.11.20. 10:42

Szervezi a falu közösségi életét a Vaklufis, Lakatos Norbert

Lakatos Norbert, a kisharsányi Vaklufis a nagytótfalui önkormányzatnál folytatja a munkáját mint közművelődési asszisztens.

Zs. K.

Fotó: Laufer László

Mint elmondta, az elmúlt évben a Nemzeti Művelődési Intézet foglalkoztatta, és ez idő alatt is a községben dolgozott, programokat szervezett, a helyi újság készítését vállalta, szakköröket indított, aktívan szervezte a falu közösségi életét. Munkája révén olyanokat is megmozgatott, akik korábban nem jártak el a helyi rendezvényekre.

A képzést a nagytótfalui önkormányzat támogatásával végezte el, a napokban le is vizsgázott mint közművelődési asszisztens, és decembertől a község önkormányzata lesz a munkáltatója.

– Az idei év meglehetősen aktív volt, hiszen a faluban összesen 18 programot szerveztünk, emellett Vaklufisként május 15-től október 15-ig annyi rendezvényre, falunapra, érzékenyítő foglalkozásra hívtak, mint 2019-ben összesen, tehát nem voltak üresek a hétvégék – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!