Hurrá!

2022.01.24. 08:58

Sikerrel pályáztak a dunaszekcsői fúvósok

A Dunaszekcsői Fúvósok Egyesülete sikerrel pályázott a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél, melynek köszönhetően kétmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek.

Zs. K.

Forrás: Dunaszekcsői Fúvószenekar Facebook oldala

Ebből az összegből a zenekar hangszer­állományának és fellépőruhatárának bővítésére, illetve hangszerállványok beszerzésére nyílt lehetőség, emellett a támogatás a vidéki fúvóstalálkozókra való eljutáshoz is segítséget nyújt majd. A Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében is volt nyertes pályázatuk, ezt a támogatást szintén hangszerbeszerzésre fordították. 

 

Egy korábbi, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél nyert forrásból a fúvósok próbatermét is felújították. A beruházással javultak az egyesület működési feltételei, a korszerűbb körülmények között pedig hatékonyabban tud a zenekar próbálni. A felújítási munkálatok egy részét az önkormányzat dolgozói, másik részét pedig magánemberek és társadalmi munkában segítők végezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!