Közlemény

2022.02.12. 15:11

Tér- és időzavara: közleményben reagál a pécsi Fidesz a baloldal kampánynyitójára Pécsett

A Fidesz pécsi városházi frakciója sajtóközleményt juttatott el a bama.hu-nak szombat délután, melyet változtatás nélkül, teljes terjedelmében olvashat az alábbiakban.

bama.hu (Fidesz-KDNP-ÖPE frakciószövetség)

Fotó: Laufer László

Totálisan el van tájolva a baloldal! 

 

Tér- és időzavarba kerültek a baloldal szónokai Pécsett! A baloldal kampánynyitóján Márki-Zay miniszterelnök-jelölt Komlón az ózdiakat köszöntötte, Gyurcsány felesége, Dobrev Klára pedig Pécsett a jövő áprilisi választásokra buzdított.

 

Mellár Tamás láthatatlan képviselő ismertette a 90-es rendszerváltás pontjait. Szerinte nem a Gyurcsány-féle 2006-os rendőrattak idején, hanem most van diktatúra. Szerinte ma nincs piacgazdaság, nincs középosztály sem, csak a kommunizmusban volt. Ő jól emlékezhet rá, hisz az egypártrendszert is kiszolgálta. Ő annakidején Gyurcsányt is átsegítette a vizsgákon... 

 

Mindezt csak Péterffy Attila tudta alulmúlni, aki azt állította, hogy a FIDESZ adósította el Pécset. Bizonyára két hazugság között ő is emlékszik, hogy a polgári kormány 43 milliárdnyi adósságot fizetett ki a szocialista városvezetés után. Emellett azt is tudnia kellene a polgármesternek, hogy nemhogy nem bünteti a kormány Pécset, ahogy ő állítja, hanem milliárdokkal segíti a pécsi beruházásokat az egyetemen és a városban. Péterffyék ezek szalagátvágásával tudnak csak felmutatni valamit. 

 

Szakács László hazalátogató budapesti jelölt pedig ordasat füllentett, amikor azt állította, hogy Pécsett az egyetem és a kultúra ki van zsákmányolva. A kormány duplájára emelte az egyetem működési és beruházási támogatását, és gyakorlatilag eltartja a Zsolnay Negyedet és a Kodály Központot Pécs önkormányzata helyett.

 

A baloldal láthatóan kétségbeesetten próbálja győzködni az embereket, hogy ne a szemüknek, hanem a fülüknek higgyenek. 

Talán ennek a bűvészkedésnek köszönhető, hogy már maguk se tudják, hogy éppen hol vannak, mikor és miért... Rájuk bízni a kormányzást életveszélyes lenne. 

 

Mi ehelyett előre menjünk, ne pedig hátra, a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba!

 

 

Pécs, 2022. február 12.

 

 

Fidesz-KDNP-ÖPE frakciószövetség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!