Lángokba borult

2022.02.14. 08:04

VIDEÓ! Teljes terjedelmében égett egy műanyagfeldolgozó vállalat üzeme Pécsett (galéria)

A pécsi, komlói és siklósi hivatásos tűzoltók is kivonultak.

bama.hu (forrás: BMKI)

Fotó: Laufer László

Teljes terjedelmében égett egy műanyagfeldolgozó vállalat 3500 négyzetméteres üzemcsarnoka Pécsen, a Bajor utcában - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Horváth Nikolett Csilla elmondta, hogy a külvárosban álló létesítményben éjszaka keletkezett tűz, amelyhez a pécsi, a komlói és a siklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.

A negyven tűzoltó 11 járművel érkezett, és folyamatosan oltja a tüzet. 

Frissítve(02.14)

Sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok tovább terjedjenek. Az oltásnak köszönhetően az égő épület közvetlen környezetében található több csarnok, raktár sértetlen maradt. 

 

Az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki. 

A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan méri a levegő összetételét, további intézkedést szükségessé tevő káros anyagot eddig nem talált.

Forrás: Kövecs Martin

Útinfó:

A mohácsi út és a keleti elkerülő bedugult. Az oltás során az úttestre folyt víz lefagyott, a helyszínre hókotrót hívtak. 

A hatalmas torlódás miatt, aki teheti kerülje el az útszakaszt. 

Az Üszögpusztai körforgalomnál az Üszögi út felé a rendőrök lezárták az utat. 

 

Munkatársaink a helyszín felé tartanak. 

Az utak járhatóságával kapcsolatban kérdéseinkkel megkerestük a rendőrséget is. Csetényi Éva r. százados, sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy az érintett útszakaszon rendőri beavatkozásra nem volt szükség. A forgalmat a rendőrök irányították,  de jelenleg már zavartalanul halad.

 

Frissítve (13:44)

Értesülésünk szerint a teljes telephely megsemmisült, amely új gépekkel volt berendezve. A tűzesetben még a gerendák is meghajoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!