Bántalmazta, kihasználta

2022.07.27. 17:00

Férje kényszerítette prostítúcióra a nőt, Németországból elszökve kért segítséget

A Zsaru Magazinnak nemrég Gulyás József, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója részleteket közölt az elfogás hátteréről.

Ahogy arról már beszámoltunk, nyár elején a rendőrök Pellérden elfogták azt a férfit, aki éveken át terrorizálta, verte és prostitúcióra kényszerítette feleségét. 

A nő kezdetben Pécsett árulta testét, majd a férj Németországba küldte, ahol szexoldalon hirdette szolgáltatásait. A férj egy telefonos applikáción keresztül figyelte feleségét, aki egy idő után úgy döntött, hazatér. Gulyás József alezredes a Zsaru Magazinnak elmondta, hogy egy jegypénztáros a sárbogárdi állomáson lett figyelmes a nőre, aki összetörve ült a padon. A 24 éves nő elmesélte a pénztárosnak, hogy férje többször bántalmazta, prostitúcióra kényszerítette. 

Azt is elmondta, hogy a kalauz leszállította a vonatról, mivel nem volt jegye, igaz 160 euró volt nála, amit prostitúció útján szerzett, de azt félt beváltani. A pénztáros segített, felhívta az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, akik azt tanácsolták a nőnek, váltsa be az eurót, és utazzon Budapestre, ahol az állomáson már várták.

A férfit emberkereskedelemmel és kényszermunka bűntettével gyanúsították meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!