Így elviselhetőbb a kánikula

2022.07.22. 08:30

Ingyen fürdőzhetnek a hatvan év feletti sellyeiek hőségriadóban

Radnai Balázs

Nagy Attila polgármester pompás hírrel szolgált a hatvan év feletti sellyei lakosok számára: azokon a napokon, amikor hőségriadó van érvényben, ingyen vehetik igénybe a Városi Termálfürdő szolgáltatásait.

– A hőség és a kánikula legjobban az idős embereket viseli meg, ezért egyeztettem a Sellyei Termálfürdő ügyvezetőjével és megállapodtunk, hogy amelyik napon központilag hőségriadót rendelnek el, aznap a sellyei lakcímkártyával rendelkező hatvan év feletti lakosok díjmentesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait – jelentette be Nagy Attila polgármester, aki külön felhívta a figyelmet arra is, hogy mindenki fokozottan ügyeljen a megfelelő mennyiségű napi folyadékbevitelre.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat éjfélig III. fokú hőségriasztás van érvényben a régióban, így a következő napokban az idősebb sellyeieknek érdemes betervezniük egy grátisz fürdőzést.

Sellye városához kapcsolódó hír ezen kívül, hogy július 29-én este 20 órakor folytatódik a Vásártéri Esték programsorozat. Az ingyenes esten két fiatal művész lép majd színpadra, Sóki Richárd énekes dalait Gáspár Dávid kíséri majd zongorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!