Dagasztják és sütik is

2022.08.07. 11:41

Kenyeres nap lesz Pécsbányatelepen

M.B.E.

A kép illusztráció

Fotó: Bach Máté

„Kóstoljunk, mozogjunk, kultúrálódjunk, alkossunk és ünnepeljünk együtt!” mottóval ismét megrendezik a Pécsbányai Közösségi Házban a Kenyeres napot augusztus  19-én délután.

Ezúttal is beizzítják a kemencét, együtt sütnek kenyeret, s várják a kóstolóba hozottakat is a Pécsbányai Közösségi Ház udvarán. A hozott kenyereket felkockázzák és finomságokkal együtt kínálják a látogatóknak. Aztán minden tiszteletbeli pék a vendége lesz az első őszi sütős-főzős klubfoglalkozásoknak. 

Mindezek mellett kézműves asztalok, sportos játékok, lapozgató sarok, verselős beszélgetés, bábszínházi előadás kisrigók címmel,  dalos koncert (operett és musical slágereket énekel Stubendek Kartalin és Götz Attila) és tűzzsonglőr varázslat fogadja itt a közönséget. Lesz lekvárbörze, otthon sütött kenyerek kóstolója, arcfestés, író-olvasó találkozó is.

A program a Szociális városrehabilitáció Pécs-Keleten című projekt keretében valósul meg  az Ifjúságért Egyesület és a Nevelők Háza Egyesület partnereként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!