Ott folytatta, ahol abbahagyta

2022.10.16. 21:30

A legnagyobb showman: másodszor ejtette ámulatba az országot Iván Bence

Móga Richárd

Forrás: Stana Alexandra

Szombat este már második alkalommal bizonyíthatott az egész ország előtt Iván Bence, a Dancing with the Stars harmadik évadának keretein belül.

A PSN Zrt. paralimpikon úszója már a nyitányon is magasra tette a lécet táncpartnerével, Stana Alexandrával, így ismét nagy szükség volt a remeklésre.

Ezúttal a legnagyobb showman című musical Golden Globe-díjas betétdalára táncolt a páros, ráadásul nem is akárhogy. Igencsak megható produkciót tett le az asztalra a duó, főleg úgy, hogy előtte a pécsi sportember vallott nehézségeiről.

– Ebben a táncban minden benne volt, ami megtörtént velem az elmúlt 22 évben, úgyhogy minden feszültség és érzelem kijött belőlem – értékelt Iván Bence, aki a táncot követően könnyeivel küszködött. – Ez a pillanat sok mindent feloldott bennem. Talán erről is álmodtam, hogy egyszer lesz egy ilyen pillanatom ebben a műsorban. A teljesítményünkkel pedig elégedettek lehetünk. Három ponttal többet kaptunk, mint a múlt héten, ez mindenképp előrelépés, szóval megyünk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!