Zavartalan a működés

2022.10.03. 13:31

Felújítják a Hullámfürdő teljes férfi-zuhanyzóját Pécsen

A korábban megkezdett sorba illeszkedő, régóta esedékes teljes felújítás kezdődik jövő hétfőn a Hullámfürdő férfizuhanyzójában, mosdójában.

Sz. Zs.

Fotó: Kuklis István

 A feltárás során talált hibák függvényében 6–8 hetesre tervezett munka keretében kicserélik az elavult és már a használhatatlanságig korrodálódott cső- és vezetékrendszert, valamint szigeteléseket, majd a burkolatokat is megújítják – tájékoztatott De Blasio Donenico, az üzemeltető PSN Zrt. létesítményvezetője. 

Nem maradnak ugyanakkor a férfiak sem zuhanyzó nélkül az átépítés idejére sem, ennek érdekében a vonatkozó szabályokra is tekintettel átmenetileg mobil falakkal két részre osztják a női zuhanyzót. Jelenleg ez utóbbi munka folyik az uszodában, amely miatt ugyanakkor erre a hétre lezárták az emeleti női mosdót. 

A hölgyek ez idő alatt, vagyis 2022. október 3-án reggel 6 órától október 7-én reggel 6 óráig a sportmedence földszinti előfürdőjében, illetve a szauna melletti női öltözőben található zuhanyzóban fürödhetnek, öltözhetnek. 

Az uszoda összes többi szolgáltatása ezzel együtt is zavartalanul működik a felújítás teljes időszakában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!