Energiaválság

2022.10.05. 18:30

Heti két napot otthonról dolgoznak a szalatnaki hivatal munkatársai

Zs. K.

Fotó: Shutterstock

A takarékoskodás miatt a szalatnaki hivatal munkatársai heti két napot otthonról fognak dolgozni, de munkaidőben minden nap telefonon (mobilon) elérhetőek lesznek. A település önkormányzatának ezen felül is kellett döntéseket hoznia az emelkedő rezsiárak mérséklésére. A Moziterem nagy valószínűséggel nem lesz bérelhető, és várhatóan a német klubhelyiséget sem fogják tudni kiadni, még a megemelt áron sem.

A szociális tűzifa kérelmek hamarosan elérhetőek lesznek, Gulácsi Erika polgármester kéri az érintetteket, hogy használják ki az erdészetek 10 köbméter tűzifára vonatkozó kedvező ajánlatát. Ami a programokat illeti, novemberben egy szabadtéri Halloween, egy színházi, és év végén egy települési program. Idén Mikulás ünnepséget nem tartanak, a télapó házhoz fog menni. A Német Nemzetiségi Önkormányzat megtartja a hagyományos októberi rendezvényét, melynek fűtési költségét részben vagy egészben az önkormányzat állja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában