Franc&Franc 2022

2022.10.15. 15:26

Villányra figyel majd a vörösboros világ

Minden eddiginél komolyabb nemzetközi borkínálat, izgalmas szakmai előadások és szélesre tárt pinceajtók várják november 25-én és 26-án a Villányba érkező vendégeket.

bama.hu

A Franc&Franc fórum és kóstolónap hetedik kiadása az első tematikus cabernet franc borverseny, a Franc du Monde apropóján bejárja az egész világot, de természetesen azért Villány marad a fókuszban. A korábbi években minden jelentősebb európai és újvilági cabernet franc termelői régió bemutatkozhatott.

A Villányi borvidék legrangosabb szakmai és közönségrendezvénye az idei évben egy összegzést tesz, széles spektrumot mutatva a bortermelő világ kiemelkedő cabernet franc kínálatából. A rendezvény tematikája egyben lehetőséget teremt, hogy a 2022-ben első alkalommal megrendezett nagyszabású borverseny, a Franc du Monde tapasztalatai és topborainak bemutatója is beépítésre kerüljön a szakmai és közönségnap programjába.
A VII. Franc&Franc Fórumot 2022. november 25-én, pénteken, 9.30-tól rendezik meg a villányi Bock Borászat konferenciatermében. November 26-án, szombaton a villányi pincékben túrázva találkozhatnak a vendégek a legújabb kiválasztott Villányi Franc-okkal a pincészetek személyes prezentálásában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!