A régit lebontják

2022.11.24. 11:01

Jó hír a túrázóknak: új híd épül az Égervölgybe vezető úton

Mint a Biokom NKft. sajtóközleményében olvasható: új hidat kap a közkedvelt pécsi kirándulóhely, miután a jelenlegi, völgybe vezető fahíd felett már eljárt az idő.

Bama.hu

Illusztráció.

Fotó: AS

„Két hete adtuk át a felújított Égervölgyi Parkerdőt. A fél évig tartó munkálatok alatt a BIOKOM NKft. szakemberei azt tapasztalták, hogy a Kócsag- és Égervölgy utcák végén található, a völgybe vezető fahíd igencsak rossz állapotban van. Mivel Égervölgy egy – sokak által látogatott, népszerű kirándulóhely, ezért társaságunk egy új híd megépítése mellett döntött” – tájékoztatta lapunkat Palotai Tamás, a Biokom kommunikációs és PR szakreferense. 

„A mostani, több helyen elkorhadt hidat csütörtökön kezdik elbontani a BIOKOM NKft. munkatársai. Az új híd sokkal ellenállóbb - szintén fa felépítményű, de acélszerkezetű lesz. A munkálatok több hetet vesznek majd igénybe. Ez idő alatt az Égervölgyi Parkerdőt csak az Éger köz irányából lehet majd megközelíteni.” – áll a közleményben. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!