Volt mire emlékezni

2022.11.23. 11:13

Jubileumot ünnepeltek az általános iskolában

Ötvenéves jubileumát ünnepelte a közelmúltban a Dencsházai Általános Iskola, amely 1972-ben épült. Az 1972/1973-as tanévtől kezdődött meg a tanítás.

M. R.

Forrás: Dencsházai Általános Iskola

Ennek alkalmából ünnepséget szerveztek az intézményben. Az eseményen számos oklevelet és emléklapot osztottak ki. A résztvevők fényképezkedhettek, a településhez kapcsolódó feladatokat oldhattak meg, valamint feleleveníthették az elmúlt éveket az időközben készült fotók segítségével. A gyerekek játékokat is kipróbálhattak, s kisebb állófogadás is várta a vendégeket.

Az iskolában nemrég, szeptember elején ünnepelték a helyi fejlesztéseket, amelyről lapunk is hírt adott. Ennek keretében komplex belső felújítás valósult meg. A belső terek és az osztálytermek festése, nyílászárók mázolása, padlóburkolatok felújítása és cseréje mellett tornaszoba, közösségi tér és új tantermek kerültek kialakításra, továbbá az épület teljes villamos hálózatát korszerűsítették.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!