Ő lett a legjobb

2022.11.19. 15:49

Kitüntették a pécsi tanszékvezetőt, Fedeles Tamás professzort

Fedeles Tamás professzor oktatói, egyháztörténészi, szerkesztői, közéleti munkáját ismerték el.

Bama.hu

Forrás: Univ Pécs

A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága minden évben ünnepélyes keretek között ismeri el és méltatja a régió oktatóinak, kutatóinak kiemelkedő eredményeit. A Magyar Tudomány Ünnepén Fedeles Tamás, a PTE rektorhelyettese, egyetemi tanár az MTA PAB Tudományszervezési díját vette át.

A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága a közelmúltban tartotta a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó ünnepi közgyűlését, mely minden évben alkalmat kínál arra, hogy elismerjék és jutalmazzák a régió oktatóinak, kutatóinak, valamint a PAB tagjainak tudományos tevékenységét. A díjazottak személyéről a PAB elnöksége dönt.

Az idei évben az MTA PAB Tudományszervezési díját Lénárd László akadémikustól a PTE rektorhelyettese, a PTE BTK Középkori és Koraújkori Történeti Tanszék vezetője, Fedeles Tamás professzor vette át oktatói, egyháztörténészi, szerkesztői, valamint az egyetemi és a tudományos közéletben való aktív munkájának méltatásaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!