Közös adventre hívnak

2022.11.24. 16:35

Minden héten kigyullad egy gyertya a szigetvári főtéren

M. R.

Automatikusan generált description

Fotó: AS

Változatos családi programokkal készülnek a településen advent szombatjain és vasárnapjain. Szombat délelőttönként kézműves játszóházzal, mesesarokkal és ünnepi finomságokkal hangolódhatnak a családok, délután pedig gyermekműsorok következnek.

December 3-án háromtól láthatják a Koszos kiscipők című műsort a Furfangos Paraván előadásában, december 10-én szintén 15 órától a Hangerdő Társulat Karácsonyi Jézuska váró műsora lesz megtekinthető a Magtárban. 

December 3-án Zenés foglalkozást tartanak a zeneiskolában délután háromtól az intézmény tanáraival és növendékeivel.

Szombat esténként könnyűzenei programokon is részt vehetnek a szigetváriak. Minden vasárnap adventi gyertyagyújtás lesz helyi gyermek és diák csoportok közreműködésével 17:45-től a Zrínyi téren. Először a település óvódásai, majd a Tinódi iskolásai, harmadik vasárnap az Istvánffy diákjai, végül pedig a Baranya Megyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakközépiskola diákjai részvételével. Ezt megelőzően vasárnaponként délután öttől családi karácsonyváró programokra kerül sor a téren.

A programsorozat december 23-án pénteken zárul, 19 órátó SZIGET JAM koncerttel, „Ajándékunk” címmel. 
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!