Civil kezdeményezés

2022.12.14. 21:50

Rászoruló pécsi gyerekeknek gyűjtenek

A Kozármislenyi Művelődési Központ is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyet egyik partnerünk, Jakab Yvett indított decemberben, aki a baranyai kisvárosban több sportedzést tart a kozármislenyiek számára, hogy a helyiek fittek, egészségesek legyenek.

Fotó: Nagy Lajos

Mint a kozármislenyi művelődési ház a közösségi oldalán beszámolt róla, olyan adományokat várnak, amelyek már otthonainkban feleslegessé váltak, így például gyerekruhákat, kabátokat, cipőket, amit a gyerekek kinőttek, vagy olyan játékokat, könyveket, amit már nem használnak, nem olvasnak. 
A használt, de jó minőségű ajándékok Pécsváradon a Fitt Y- GP- Training Roomban, vagy a Kozármislenyi Művelődési Központban adhatók le december 20-ig. 

Mint megtudtuk, egyre több adakozó csatlakozik a civil kezdeményezéshez, hogy ezzel is örömet okozzanak a rászoruló gyerekeknek karácsonyra a meglepetés ajándékcsomagokkal, amelyeket várhatóan örömmel fogadnak majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!