Pécsi zenekarokkal a színpadon

2022.12.19. 16:58

Tűzijáték elmarad, de a szilveszteri bulit megtartják a Széchenyi téren

Akiknek nem jut hely a színpad közelében, az LED-falon követheti a színpadi produkciókat.

Zs. J.

Fotó: Yulia Grigoryeva

Ahogy arról már beszámoltunk, idén elmarad a Széchenyi téri szilveszteri tűzijáték. Hétfőn a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. egy közleményt küldött, amelyben azt írták: „A covid miatti kihagyás után idén végre újra a városi szilveszteren búcsúztathatjuk az évet, ráadásul vérbeli pécsi zenekarokkal!”.

December 31-én 19 órától indul a party a Széchenyi téren, majd 20.30-tól a Mehringer lép színpadra. A Mehringer ízig vérig pécsi zenekar, akiket a pécsi éjszaka kovácsolt egy csapattá. Stílusukat illetően a régi idők rocktörténelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal és őszinte szövegeikkel.

22 órától a pécsi Kubalibre fokozza a hangulatot. Könnyed tánczenéjük egyaránt tartalmaz rock és pop elemeket, dalszövegeik pedig a punktól egészen az irodalomig kalandoznak.

A ’80-as, ’90-es évek világába kalauzol 23.30-tól Stranger Chriss az „All Time Hits” party keretében, ahol az R&B, reggae, hip-hop és dance kerül fókuszba. Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd 02.00-ig folytatódik Stranger Chriss bulija.

A Széchenyi térre kitelepül több borászat, válogathatunk az étel- és italárusok kínálatából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!