Sajtóközlemény

2023.01.25. 18:43

„Kiállás a hangnemváltás érdekében” – a Tiszta Kezek Frakció is reagált pécsi közgyűlésen történtekre

A Tiszta Kezek Frakció egy sajtóközleményt jutott el hírportálunkhoz, reagálva a keddi közgyűlésen történtekre. A közleményt változtatások nélkül közöljük.

bama.hu (forrás: Tiszta Kezek Frakció, PMJV)

Fotó: Laufer László

„A keddi városházi események megmutatták, milyen fontos, hogy a Tiszta Kezek Frakció tagjai a közgyűlésben dolgoznak. Egyrészt sikerült megakadályoznunk (egyelőre, átmenetileg), hogy az MSZP-DK-Jobbik-Momentum-LMP alkotta városvezető konglomerátum 14 millió forint közpénzt adjon ajándékba egy vállalkozásnak. Másrészt ez az ügy alkalmat adott arra, hogy a városvezetők megmutassák igazi arcukat: ha rajtakapják őket, szembesítik őket hiányosságaikkal, nem riadnak vissza a képviselők fenyegetésétől sem.

Mi, a Tiszta Kezek Frakció tagjai tiszteljük a másikat - a politikai ellenfeleinket is, ezzel is meg akarjuk szolgálni választóink bizalmát, akik ’19-ben nem a durvaságra, átláthatatlanságra és önzésre szavaztak. 

Elhatárolódunk attól a fenyegető, a képviselői intézményt és választópolgári egyenlőséget semmibe vevő viselkedéstől, amit a pécsi közgyűlés tisztségviselői tanúsítottak.

Továbbra is ragaszkodunk a napirend előtti érdemi vitákhoz, az átlátható folyamatokhoz és ennek szellemében folytatjuk szolgálatunkat.

Felelősek vagyunk a közbeszéd minőségéért, ezért kívánunk stílusunkban példaértékűek lenni és ennek súlyára a jelen megnyilatkozásunkkal is felhívjuk a pécsi közszereplők figyelmét.

Pécs, 2023. január 25.

Tiszta Kezek Frakció, PMJV”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!