Programajánló

2023.02.20. 11:46

A pszichiáter megmondja: nem szabad hagyni, hogy átgázoljanak rajtunk

Február 20-án dr. Bánki György 19 órakor várja az érdeklődőket a Tudásközpontban, ahol a romboló kapcsolatokról fog beszélni.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Africa Studio

Az est előadója pszichoterápiával foglalkozó pszichiáter, író, publicista. Első önálló könyve 2016-ban jelent meg A legnagyszerűbb könyv a nárcizmusról címen. Bánki György ezért a könyvéért megkapta a Magyar Pszichiátriai Társaság az év legjobb monográfiája szerzőjének ítélt Nyírő Gyula díjat. Előadása során arra keresi a választ, hogy miért bántjuk egymást és hogyan csinálhatnánk jobban.

Ahogyan a könyvében is utal rá a jó dolgokat is lehet rosszul csinálni. A megbocsátást, a pozitív gondolkodást is lehet rosszul használni, főként akkor, ha arra alkalmazzuk, hogy ne kelljen szembesülni, és megküzdeni az olykor zord valósággal.  

Szó lesz az est során arról, hogy hogyan tudhatja az ember, hogy verbálisan vagy lelkileg bántalmaz van-e, arról is szó eszik, hogy magunknak kell elérni, hogy ki tudjunk lépni egy ilyen kapcsolatból. 

Az előadás a Nyitott Akadémia szervezésében valósul meg. A jegyvásárlással érdemes sietni, mert már csak 25 darab belépő maradt. További információ az alábbi linken olvasható: https://fb.me/e/5uFZu4O2t

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!