Videópályázat

2023.03.22. 21:18

Legyél a szakmád vloggere – díjazzák!

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt, így április 5-éig küldhetik be munkájukat a szakmákat népszerűsítő országos videópályázaton induló tanulók.

Sz. Zs.

Fotó: Nagy Lajos

Amint arról a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) friss felhívása tájékoztat, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal kiemelt projekt keretében meghirdetett „Innováció az én szakmámban!” című kezdeményezésének célja, hogy a pályázó szakképzőintézeti tanulók egy szakma-népszerűsítő kisfilmen, vagy a szakma egy termékén keresztül, saját szemszögéből, innovatív módon szemléltessék tanult szakmájának szépségeit. A kisfilm mutasson be új ötleteket, meglátásokat, elképzeléseket a szakmával kapcsolatban. Legyen egyben figyelemkeltő is a még pályaválasztás előtt állók és szüleik számára. A film elkészítése egyéni tanulói tevékenységen alapulhat – hangsúlyozzák a szervezők.

A legjobbnak talált filmek alkotói értékes nyereményben részesülnek. A műveket bemutatják pályázat díjátadó ünnepségén, és más pályaválasztási rendezvényeken.

A szervezők a pályázattal kapcsolatos kérdéseket, valamint a YouTube-ra feltöltött linket a [email protected] e-mail-címre várják; bővebb információ a PBKIK honlapján található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!