Szabad a wifi

2023.03.10. 13:14

Netezéssel üthetjük el az időt a pécsi elektromos buszokon

Sz. Zs.

Fotó: Bús Csaba

Ingyenes WiFi-n kapcsolódhatnak a netre az utasok március 23-ától a pécsi elektromos buszokon. A Tüke Busz Zrt. várhatóan három hónapig teszteli e szolgáltatást, a rendszer működésével, üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatokat gyűjtve és értékelve, hogy a lehető leginkább a valós igényekhez tudják hangolni azt.

A társaság közleményében kiemeli: a pécsi közösségi közlekedésben az utasok a Főpályaudvarról és Uránvárosból induló elektromos autóbuszok teljes utasterében díjmentesen használhatják a WiFi-t, ezt a járműveken piktogramokkal is jelzik. A mobil eszközökön a WiFi kapcsolati pontok között elérhető a Tüke Busz hálózata, amelyhez a felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan, jelszó nélkül lehet csatlakozni.

A alapvetően üzenetküldő alkalmazások, weboldalak böngészésére, látogatására, valamint üzenetek küldésére és fogadására alkalmas. A nagy adatforgalmú, videómegosztó oldalak (YouTube, TikTok stb.) elérését a tesztüzem alatt még korlátozzák. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!