Tudod hol kell számítani erre?

2023.04.05. 08:45

Nem elég nagy a káosz, újabb lezárás várható Pécsen

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Ádám János

A Szigeti úton építik a kerékpárutat, április 6-án, vagyis csütörtök reggel az Aidinger úton lévő megsüllyedt víznyelők, aknafedlapok javítása kezdődik.

Aidinger út:

Április 06-án reggel 8:00-tól kezdődik meg az Aidinger úton lévő megsüllyedt víznyelők, aknafedlapok javítása. A munkavégzés az első ütemben a Kertváros felé vezető sávot fogja érinteni a Maléter Pál úti csomóponttól kezdődően. A munkálatok ideje alatt az Aidinger út felőli balra kanyarodó sávot (a Maléter Pál út irányába) lezárják. A Biokom Nonprofit Zrt közlése szerint várhatóan április 11-én (kedden) a munkavégzés első üteme befejeződik, a korlátozások megszűnnek.

Kiss Ernő utca:

A Kiss Ernő utcában, a Vadász utcától a Vöröskereszt utcáig tartó szakaszon cserélik a víz- és a szennyvízvezetékeket. Március 27. – április 28.: Vadász utca – Rippl-Rónai utca közötti szakaszon dolgoznak.

Szigeti út:

Folytatódik a nyugati kerékpárút építése a Szigeti úton.

Lezárások március 23. – június 20. között

  • Az Erkel Ferenc utca és a Huszár utca között lezárják a Szigeti utat (kivéve a helyi közlekedésű autóbuszok és taxik számára, amelyek váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítás mellett közlekedhetnek).
  • A Hungária út felől érkezőknek a Rókus utcánál el kell kanyarodni északi irányba, a tovább haladás csak a Váci Mihály utca felé a célforgalomnak és a töltőállomást használóknak lehetséges.
  • A Szigeti úton a töltőállomás bejárata után kizárólag buszok és taxik közlekedhetnek.
  • A Honvéd utca Váci Mihály utcától délre eső szakasza zsákutca lesz.
  • A Huszár utca egyirányúvá válik a 31-es számtól észak felé.
  • Az Erkel Ferenc utcában északi, a Lázár Vilmos utcában déli irányba egyirányú forgalmi rendet vezetnek be. A terelőútra "tehergépkocsival behajtani tilos” táblát helyeznek ki.
  • A Szigeti úton a Rókus sétánynál található gyalogos átkelőhelyet ideiglenesen megszüntetik.
  •  A Hungária utcából balra, a Madách Imre utcára való kanyarodás engedélyezett lesz, amely miatt a kerülőútként használható Madách Imre utcában a parkolás tiltottá válik.
  • A Megyeri tér és a 6-os számú főút csomópontban a keleti oldali gyalogos átkelőhelyet ideiglenesen megszüntetik a kereszteződés nagyobb forgalomáteresztő képessége érdekében.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!