Pódiumbeszélgetés

2023.04.03. 15:46

Okostelóval támadják a szegénységet a Mathias Corvinus Collegiumban

Sz. Zs.

A kép illusztráció

Fotó: Jelena Stanojkovic

Feljebb lehet kapaszkodni okostelefonnal a kézben? – ezt az érdekes kérdést járja körül április 5-én, szerdán 17 órakor kezdődő pódiumbeszélgetésén Pécsi Képzési Központjában (Czinderi u. 6.) a Mathias Corvinus Collegium.

Katharine Birbalsingh, a londoni Michaela Community School igazgatója és Dezső Renáta, a PTE Neveléstudományi Intézetének adjunktusa a brit társadalmi mobilitás és oktatás alábbi témaköreiben mélyed el: Mi szükséges a hátrányos helyzetű gyerekek esélyegyenlőségének megvalósításához? Milyen kilátásai vannak a szegény, munkáscsaládból származó fiataloknak a brit oktatásban? Miért fontos a fegyelem az iskolában és miért a legsérülékenyebbek szenvednek legtöbbet a hiányától? Mi alapján nevezhető sikeresnek egy ország oktatási rendszere?

A beszélgetés angol nyelvű, szinkrontolmácsolással; ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információ az MCC honlapján és Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!