Ez volt ám a program!

2023.05.29. 09:12

A gyerekek is kipróbálhatták az asztali szerepjátékot (galéria)

Zs. K.

Fotó: Zs.K.

Gyereknapi klubnapot rendezett a Pécsi Szerepjátékos és Wargame Egyesület vasárnap a Szabadkikötőben. A szokásos, felnőtteknek szóló játékok mellett ezúttal a gyerekeknek is kedveskedett a szervezőcsapat. Az egyik kiadó például kifejezetten gyerekeknek készült szerepjátékot is hozott az eseményre, amit a résztvevők ki is próbálhattak. Egy másik asztalnál a Harry Potter világában játszódó szerepjáték zajlott. Gréger Csaba egy friss kiadású, ifjúságú fantasyregényt ajánlott a 6 év felettieknek, és a könyv mellé az egyik szereplő figurát is hazavihették a vásárlók.

A programhoz most jótékonyság is kapcsolódott, az egyesület a helyszínen az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ - Uránvárosi - Belvárosi Szakmai Egysége számára gyűjtött adományokat (tisztálkodási szerek, tartós élelmiszerek, játékok, ruházat, tanszerek), melyeket kedden át is adnak az intézmény számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!