Szabadegyetem

2023.05.14. 20:16

A gyermeknevelés kerül a fókuszba a tavaszi szemeszteren

w. k.

A kép illusztráció

Fotó: Matej Kastelic

Utolsó előadásához érkezik május 17-én a Pécsi Egyházmegye előadás-sorozatának tavaszi szemesztere. A rendezvényen a gyermeknevelés mai problémáiról Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató tart előadást, illetve Szakál Ádám Márton piarista tartományfőnök arról beszél, hogy milyen súlya van a tekintélynek és a szeretetnek a nevelésben.

A Pécsi Egyházmegye tájékoztatása szerint a május 17-i szabadegyetemi előadás – amelynek látogatása ezúttal is ingyenes – a korábbiaknak megfelelően 18 órakor kezdődik a Magtár Látogatóközpontban, a programra minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Ősszel pedig újabb szemeszter indul, akkor a lelki élet útjait járják be az érdeklődők, az isteni kinyilatkoztatást és az arra adott válaszokat értelmezi dr. Udvardy György veszprémi érsek, valamint Varga László kaposvári megyés püspök, és betekintést nyerhetünk a szerzetesek mindennapjaiba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!