Interaktív előadás is lesz

2023.05.14. 16:48

Összeállt a Bicsérdi Burgonyafesztivál teljes programja

m. r.

A kép illusztráció

Fotó: Makovics Kornél

Június 24-én tartják a 21. Burgonyafesztivált és BIO napot. Az önkormányzat szervezésében megvalósuló programon 13 órától interaktív előadás lesz a biogazdálkodás és biotermékek jelentőségéről a faluházban, majd 14 órától a Kossuth Lajos utcai volt tűzoltószertár épületének ünnepélyes átadása következik a Máltai Szeretetszolgálat számára. Háromnegyed háromkor a helyi általános iskola pomponcsapata tart bemutatót. Háromnegyed négytől az ALMA együttes érkezik, akiket háromnegyed ötkor DJ Dominik, majd háromnegyed hatkor a Super Troupers követ. Fél hétkor ismét pomponelőadás, hétkor Delta élő koncert, kilenctől pedig hajnalig tartó bál indul a Tajti zenekar jóvoltából.

A nap során további programokkal is készülnek a szervezők. Szabadtéri főzésre kerül sor 11 és 18 óra között, dél és három között Vranesics László és barátai muzsikálnak. A faluházban 14–17 óra között véradásra és vércukorszint mérésre lesz lehetőség. A programon bemutatkozik az Eszterházy Egészségközpont is. A gyerekeket lovagoltatás, légvár, fafaragó foglalkozás, ügyességi játékok és gyermekműsor várja, lesz óriás darts és karikadobálás is.

Az ételudvarban bor- és sajtkóstolón vehetünk részt, de tökmagolajat is ízlelhet, vásárolhat a közönség. Mindeközben a fölös energiáikat a kültéri fitnesz parkban vezethetik le a fesztiválozók, de nem marad el a kézműves kirakodó vásár sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!