Bochkorék is beszálltak

2023.05.11. 15:25

Segítő kezeket kér a Nevetnikék csapata (videó)

A tizenöt éve működő Nevetnikék Alapítvány adományozókat keres, akik hozzájárulnak gyermekkórházi beteglátogató tevékenységükhöz.

M. R.

– Tavaly 1700 gyermeknek gyártottunk le játékot, és több, mint 600 gyermeknek tartottunk foglalkozást. Dombóváron, Szigetváron, Kaposváron is mesefigurásra festjük a kórházi folyosókat, és készülünk a pécsi tervekkel – nyilatkozta Kőműves Glória, programvezető.

– A ház egy egyszeri kampány volt, amikor több ezren álltak mellénk. De jó lenne érezni, hogy amit csinálunk, az minden nap fontos mások számára is. Jelenleg több, mint 400 rendszeres támogató havonta 1.200.000 forintot ad össze a kórházlátogató programjukra, viszont jelenleg 1,5 millió forintot költünk az önkéntesek képzésére, eszközeikre, a pszichológiai megsegítésükre. Így további rendszeres támogatókat keresünk – tette hozzá.

Az alapítványhoz nemrég Bochkor Gábor és csapata is ellátogatott, s játékokat készítettek velük, amelyről videós beszámolót is készítettek. A jó hangulatú találkozásról készült videó elérhető a Nevetnikék Alapítvány Facebook-oldalán is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!