Sokaknak hiányozni fog

2023.06.13. 12:00

A MÁV-nál már nem lehet buszjegyet venni

Bama.hu

A Tüke Busz Zrt. ezúton tájékoztatja utasait, hogy a MÁV START Zrt. pécsi Vasútállomásán található Ügyfélcentrumában, valamint a Pécs, Jókai u. 7. sz. alatti Menetjegyirodában - a MÁV Zrt . üzletpolitikai döntésével indokoltan - 2023. június 15. napjával átmenetileg megszűnik a pécsi közösségi közlekedés járműveire elővételben megváltható menetjegyek, gyűjtőjegyek és bérletek értékesítése – olvasható a sajtóközleményben.

A társaság járataira elővételi menetjegyet vagy gyűjtőjegyet - a megszűnő értékesítési pontokhoz legközelebb – a Lapker Zrt. pécsi Vasútállomáson üzemelő újságos standján, a Tüke Busz Zrt. Főpályaudvar-forgalmi irodájában, (MÁV–Sárga irodaház 1. emelet) lehet vásárolni. Bérletvásárláshoz a Távolsági autóbuszállomáson (7621 Pécs, Nagy Lajos király útja 20.) üzemelő menetjegy pénztárt javasolják az utasoknak, itt a díjszabási tájékoztatóban közzétett valamennyi értékcikk megvásárolható.

Az okostelefonnal rendelkező utasoknak érdemes megfontolniuk a mobiljegy használatát: az elektronikus jegy 400 Ft-ba kerül, amely megegyezik a papír alapú menetjegy árával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!