Egyensúlyban az otthon és a munka

2023.06.09. 19:16

Családbarát védjegyet kapott a Duna-Dráva Cement Kft.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: DDC

Fotó: Vadocz David

A vállalat az elmúlt években komplex családbarát stratégiát dolgozott ki, amely magában foglalja többek között a rugalmas munkaidő-beosztást, a távmunka és a home office lehetőségét azokban a munkakörökben, amely ezt lehetővé teszi, valamint az évente – térítésmentesen – igénybe vehető szűrővizsgálatokat és az egészségbiztosítási támogatást.

Forrás: DDC

A DDC mindemellett az immár hagyományos Családi Nap mellett bababörzére is lehetőséget biztosít, valamint a „muti hol dolgozol” program keretében több alkalommal is megtekinthették a munkavállalók gyermekei és unokái a Váci és a Beremendi Cementgyárat. A DDC-hez hasonlóan a Családbarát Magyarország Központnál is abban hisznek, hogy a munka és a magánélet összhangja és egyensúlya kulcsfontosságú az egyéni kiteljesedésben. Céljuk, hogy a társadalom egészében megerősödjön a családbarát értékrend, amelyben kulcs szerepet játszanak a munkahelyek is.

Forrás: DDC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!