Tavaly nagy siker volt

2023.06.18. 18:50

Családi fesztivált szervez idén is az egyházmegye

Idén augusztusban is megrendezi a tavaly hagyományteremtő szándékkal életre hívott családi fesztivált, a KOVÁSZ-t a Pécsi Egyházmegye. A tavalyi rendezvény rendkívül sikeresnek bizonyult - több mint kétezer látogató érkezett a programokra.

Wald Kata

20220820 Pécs A Pécsi Egyházmegye a Kovász Családi Fesztivál keretén belül megnyitotta a nagyközönség előtt a Rózsakertet, ahol 1954 és 2010 között a pécsiek körében igencsak népszerű zenés-táncos nyári vendéglátó egység működött. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló

Fotó: Löffler Péter

Az idei KOVÁSZ előkészületei - a Pécsi Egyházmegye tájékoztatója szerint - már javában zajlanak. 

A családi fesztivál a Rózsakerttől a Püspöki Palotáig tíz helyszínen - Rózsakert, Barbakán kert, pécsi székesegyház, a székesegyház nyugati tere, Dóm tér, Magtár Látogatóközpont, a Püspöki Palota kertje, Pécsi Egyházmegyei Könyvtár, Dóm Kőtár, Püspöki Kincstár - augusztus 19-én, 10 és 18 óra között változatos programokkal várja az érdeklődőket. - Egyebek mellett koncertek, bábszínház, ugrálóvár, íjászat, lovaglás, kézműves foglalkozások, idegenvezetések, gasztronómia közül válogathatnak a fesztiválra érkezők. A KOVÁSZ Fesztivál minden programja ingyenesen látogatható lesz - közölték. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!