Regionális óvodák találkozója

2023.06.04. 18:30

Közös gondolkodás mentén épül tovább a közösség

Hagyományteremtő jelleggel tartották meg a minap Tolna, Somogy, Baranya vármegyei Református óvodák I. Regionális Mini Találkozóját Dombóváron.

bama.hu (forrás: teol.hu)

Forrás: teol.hu

Ezen alkalom legfőbb célja, hogy a jövőben szorosabb együttműködés, közös gondolkodás mentén épüljön tovább a közösségük. Megszervezésére az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság Egyházi közösségi célú programok 2023. évi támogatására kiírt pályázaton 200.000 forintot nyertek el.

A vendégeket állófogadással várták, a kétnapos rendezvényt Schott Ágnes, az eseményt szervező és annak otthont adó, Dombóvári Margaréta Református Óvoda vezetője nyitotta meg, majd igei köszöntőt mondott Kisóváriné Németh Márta, a Pécs belvárosi gyülekezet lelkipásztora.

A program a Református Pedagógiai Intézet igazgatójának, Dr. Szontagh Pál Iván „Közösségépítés, együttműködés a református óvodában” című előadásával folytatódott, majd délután megtekinthették a református templomot és az óvodák képviselői bemutatták intézményüket.

A nap zárásaként szalonnasütés közben kötetlen beszélgetésre is lehetőség volt.  Az esemény a szombati napon vidám, színes csapatépítő játékokkal folytatódott a Szőlőhegyi Alkotóházban, majd szabadon választható kézműves foglalkozásra is lehetőség nyílt, mely során szebbnél szebb alkotások készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában