Fantasztikus élmény

2023.07.04. 12:00

Koccintásra invitálnak a Rozé Fesztivál első estéjén

A Villányi Rozé Fesztivál első napján, július 7-én, a 4S Street zenekar koncertjén fantasztikus – nem csak zenei – közösségi élményben lesz része a közönségnek.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: TnkImages

A Villányi Borvidék ugyanis csatlakozik a BorÉRT Borturisztikai Egyesület sok éve indított kezdeményezéséhez, a Magyar Bor Napja – Koccintás 2023 eseményhez. 

Ennek lényege, hogy a sok látogatót vonzó, és széles médiaérdeklődést generáló eseményen maga a koccintás közösségi esemény, s ezáltal a Koccintás 2023-nak hagyományosan az a célja, hogy a borfogyasztók körében népszerűsítse a hazai borvidékeket, és hogy a vendégek felkeressék ezeket a termőhelyeket, és az ott működő pincészeteket.

A Villányi Rendezvénytéren július 7-én, pénteken a 4S Street Mesélek a bornak című számánál közös koccintásra hívják a fesztiválközönséget. A koncert résztvevőinek nincs más dolga, mint elfogadni a kínált bort, és koccintani az adott pillanatban, amelyet meg is örökítenek majd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!