Tanulható a talpraesettség?

2023.08.15. 18:50

A több díjjal kitüntetett neveléskutató érkezik az Ormánság fővárosába

Az Együtt Az Idősekért Közalapítvány kuratóriumának szervezésében Sellyére érkezik augusztus 22-én, délután 5 órakor a Sellye Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Muzeális Intézménybe Uzsalyné Dr. Pécsi Rita, akit a szakma az Apor Vilmos Katolikus Főiskola főiskolai tanáraként és neveléskutatóként tart számon.

Czeczon Enikő

A bemutatkozó szövegében Uzsalyné Dr. Pécsi Rita úgy fogalmaz, hogy minden érdekli, ami emberi, ami az élet növekedését, a kiteljesedést, a termékeny, másokat melegítő, boldog életet szolgálja. Az emberek, a kapcsolatok és a művészetek a munkája, a szenvedélye és a hobbija is. Célja, hogy híddá váljon a tudomány és az élet, a pszichológia, a pedagógiai és a hétköznapok között. 

Az oktatás szinte minden szintjén dolgozott, és munkásságát több díjjal is elismerték. Elnyerte 2003-ben a Szent Gellért díjat, 2019-ben az Apáczai Csere János díjat, 2020-ban a Magyar Arany Érdemkeresztet, míg 2021-ben a Média a Családért - közöndíjat. Sellyére A szív, a lélek intelligenciája - Tanulható a talpraesettség? című előadásával érkezik. 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, és az előadást követően az előadó könyvei megvásárolhatók lesznek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!